Filosofen

Irene Hexeberg

Stilling: Pedagogisk leder

Irene er utdannet barnehagelærer og startet i Fetsund barnhage høssteen 2018.

May Britt Enger

avdeling.filosofen@gmail.com

Maya har jobbet i barnehagen siden 2006. Hun har gjennomført både KOMPASS på HiO, og veiledningsprogram i Fet kommune. Maya var ferdig utdannet barnehagelærer gjennom høgskolen i Oslo mai 2019. Maya er en av de ansattes representant i styret.

Janne Malerud

63 88 51 31

Janne har jobbet i Fetsund barnehage siden 2009, og har erfaring både med store og små barn.

Aleksandra Konwinska

Stilling: Fagarbeider

Aleksandra kommer opprinnelig fra Polen, hun har jobbet i barnehagen siden 2011. Aleksandra utdanner seg nå til barne-og ungdosmarbeider.

Oppdager'n

Berit Beltramba

63 88 51 31

Berit har jobbet i barnehagen siden 2005, og var ferdig utdannet barnehagelærer våren 2015, med barn med spesielle behov som fordypning. Berit er barnehagens representant i Utdanningsforbundet.

Karoline Rognhaug

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Karoline startet i Fetsund barnehage våren 2013. Hun har jobbet både med små og store barn, er nå og finne på Smørbukk hvor 1-2 åringene er.

Emilie Hexeberg Bjørk

Gro-Anita Evensen

Stilling: Fagarbeider

Gro -Anita startet i barnehagen i 2002. Hun er glad i å delta i barnas aktiviteter og er en humørspreder for både barn og voksne.

Christin Johnsen

63 88 51 31

Christin er utdannet barne-og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehagen siden den åpnet i 1999. Hun studerte KOMPASS på Høgskolen i Oslo i 2012 og har fullført veiledningsprogram gjennom Fet kommune.

Oppfinner`n

Linda Sanderengen

avdeling.oppfinnern@gmail.com

Linda er utdannet førskolelærer og har 20 års erfaring fra barnehage. Linda er glad i formingsaktiviteter og musikk. Hun startet i Fetsund barnehage høsten 2014.

Natalia Rogala

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Natalia komer opprinnelig fra Polen, hun har tidligere jobbet som vikar i barnehagen vår. Hun er nå ansatt i 50 % vikariat.

Magda Swierczewska

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Magda har jobbet i Fetsund barnehage siden 2017. Hun liker å være aktiv, spesielt å ta seg en løpetur.

Amphon Hoffsbakken

63 88 51 31

Amphon er en av barnehagens kreative sjeler. Våren 2013 gjennomførte hun KOMPASS på Høgskolen i Oslo. Amphon startet i barnehagen i 2009.

Linda Helen Framvik

Stilling: Fagarbeider

Linda Helen startet som vikar i Fetsund barnehage høsten 2005. Har i flere år jobbet som ekstraressurs for barn med spesielle behov. Linda er utdannet barne- og ungdomsarbeider og jobber som pedagogisk leder på dispensasjon.

Utforsker`n

Aylin Kaya Gustavsen

utforskern@gmail.com

Aylin er utdannet barnehagelærer (siden 2005), og har tidligere jobbet i Reggio Emilia - inspirert barnehage. På fritiden er hun speiderleder i Rælingen speidergruppe av Norges speiderforbund, og hun spiller fotball i Rælingen.

Tone Stokkebekk

Stilling: Fagarbeider

Tone har jobbet i barnehagen siden 2006. Hun har erfaring med både de yngste og de eldste barna. Tone har fagbrevet som Barne - og ungdomsarbeider.

Thatpicha Kikut

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Thatpicha har jobbet i barnehagen siden 2009 og har god erfaring med å jobbe med de aller yngste. Hun har gjennomført KOMPASS på HiO. Hun er energisk og blid som dagen er lang.

Ann - Kristin Prestby

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ann - Kristin (Annki) har jobbet i barnehagen siden 2006 Hun er glad i å være ute på tur og stortrives med å jobbe med de eldste barna. Hun har i tillegg oppdaget sitt talent med de yngste barna.

Andre ansatte

Janne Madshus

Stilling: Daglig leder
leder@fetsund-barnehage.no

Janne er utdannet førskolelærer, med fordypning i musikk. I tillegg har hun gjennomført økonomi i barnehageledelse ved BI.